• Versterk jij het bestuur van Toneelhuis Limburg?

Versterk jij het bestuur van Toneelhuis Limburg?

Word bestuurder bij Toneelhuis Limburg en werk mee aan die sterke hoofdrol voor toneel in Limburg!

De toneelwereld in Limburg moet weer bruisen! Toneelhuis Limburg (je kent het wellicht nog als Toneelhuis LFA) adviseert, ondersteunt en inspireert amateurtoneelliefhebbers verspreid over de hele provincie. Daarnaast organiseren we ieder jaar de Aovend van 't Muulke waarin we bijzondere toneelprestaties uitlichten. Net als onze leden, kunnen ook wij niet wachten op het moment dat de zalen weer open kunnen.
 
Toneelhuis Limburg heeft dringend mensen nodig; hoofden om ideeën op te doen en handen om deze vorm te geven. Handen en hoofden die we op dit moment tekortkomen. Het is daarom dat het huidige bestuur deze vacature uitschrift.
 
VACATURE
Vanwege de uitvoering van haar beleid is Toneelhuis Limburg op zoek naar:
 
BESTUURSLEDEN
 
We zoeken liefhebbers met de volgende kwaliteiten:

  • Je bent een teamspeler
  • Je hebt een warme band met toneel, theater en cultuur
  • Je weet ideeën om te zetten in beleid en concrete voorstellen
  • Je hebt het juiste evenwicht tussen betrokkenheid en bestuurlijke afstand.
  • Je bent open en constructief

Wat wij jou te bieden hebben:

  • Contacten met de meest verschillende theatermakers en -liefhebbers
  • De mogelijkheid om het verschil te maken binnen de toneelwereld van Limburg
  • Recht op een vrijwilligersvergoeding


Neem contact op!

Meer info nodig of zin in een gesprek? Neem gerust contact op met bestuurslid Koos Vaes via bestuur@toneelhuislfa.nl
 
Over Toneelhuis Limburg
Stichting Toneelhuis Limburg heeft het afgelopen jaar gebruikt om een visie te ontwikkelen voor de komende jaren. Op basis daarvan worden nu concrete speerpunten uitgewerkt en in gang gezet.
 
Zo komt er binnenkort een nieuwe website online, gericht op onze leden op het gebied van advies, verbinden en ondersteuning. Daarnaast zijn er initiatieven om ons aanbod aan cursussen te professionaliseren en te verbreden. Daarnaast zijn we druk in de weer om onze jaarlijkse aanmoedigingsprijzen – De Muulkes – in een nieuw jasje te steken.
 
Organisatie
Toneelhuis Limburg begeleidt, faciliteert en inspireert amateurtoneelverenigingen en toneelmakers met als doel hen zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij hun cultuurparticipatie (toneel maken). Deze cultuurparticipatie draagt enerzijds bij aan hun persoonlijke ontwikkeling, creativiteitsontwikkeling en verbinding met mensen en hun omgeving en anderzijds aan de cultuurbeleving van de inwoners van de provincie Limburg.
 
Dat willen we doen door ons meer dan vroeger bezig te houden met het aanreiken van de juiste middelen en kennis en te positioneren als een platform voor de Limburgse amateurtoneelverenigingen en -theaters.


Wil je weten wie er in het bestuur zit? >>


Agenda

8 - 9 - 10 oktober 2021
Sjienhillieje ieshillieje
Volkstoneel Kerkrade