• Op zoek naar nieuwe bestuurs- of regioteamlid!

Op zoek naar nieuwe bestuurs- of regioteamlid!

Versterk jij onze inzet voor het Limburgse toneel?
Toneelverenigingen en makers ondersteunen, adviseren, inspireren en verbinden: dat is de missie van Toneelhuis LFA. Weten wat er gebeurt in de regio, en waar we aandacht aan dienen te besteden. Omdat we Toneelhuis LFA zijn, dé koepel voor amateurtheater in Limburg.

Voel je het al kriebelen? Lees gerust door, want misschien ben jij wel ons nieuwe bestuurs- of regioteamlid!

Versterking gezocht!
Toneelhuis LFA verwelkomt graag ruimdenkende en gedreven mensen in haar bestuur of in een van de regioteams die de liefde voor theater met elkaar willen delen, vormgeven en uitdragen. En dat in een gezonde mix van leeftijd, gender en herkomst. 

Voortdurend werken om het Limburgse amateurtheater te laten groeien. Dat doen we samen, gericht op de toekomst om het theater in Limburg belangrijker te maken.

Ben jij die versterking?
Daarvoor zijn mensen nodig. Handen om werk te verrichten, hoofden om ideeën op te doen. Het is daarom dat we deze oproep doen, want we merken als bestuur van Toneelhuis LFA dat we handen en hoofden tekort komen. We zijn op zoek naar aanspreekpunten, verbinders, creatieve geesten en aanpakkers. Dat kan als bestuurslid, maar we bieden ook mogelijkheden om in verschillende regioteams werk te verrichten voor het Limburgse amateurtoneel.

Bezielend theater is onmisbaar voor onze samenleving. Daarom begeleiden en ondersteunen wij Limburgse theateramateurs vanuit een open huis naar bewuste keuzes op het gebied van spel, productie en samenwerking, zodat zij hun publiek in toenemende mate raken, vermaken en nieuwsgierig maken. Kom jij ons daarin helpen?

Neem contact op!
Meer info nodig of zin in een gesprek? Neem gerust contact op met bestuursleden Pieter Ritzen en Koos Vaes via bestuur@toneelhuislfa.nl

 


Agenda

7 februari - 13 maart 2020
Schrijf me in het zand
DAMES & HEREN Een ànder theatergezelschap (Schimmert)
Het stuk gaat over een familie waar naar de buitenwereld toe alles verbloemd wordt . Stukje bij beetje ontrafelt zich echter een geheim dat in dit gezin heeft plaatsgevonden, namelijk incest. Een thema van alle tijden, van alle lagen, een vaak doodgezwegen thema. >>
21 - 29 maart 2020
Ja ik wil ………………. Denk ik
Toneelvereniging Comedia (Leunen)
Patricia heeft met steun van haar vader een dokterspraktijk gekocht welke verbouwd wordt.>>
1 - 4 april 2020
Zen is wat ik ben
Toneelvereniging Mariposa (Grubbenvorst)
‘Helemaal Zen’ is een therapiehuis opgezet door Maartje de Kleine.>>