• Sieranoo

Sieranoo

Auteur:
Regisseur: Marnix Mulder
Bewerking: van Edmond Rostand
Vereniging: Toneelvereniging De Vrije Spelers (America)
Seizoen: 2019
Regio: Noord-Limburg

Uiteindelijk is er maar één ding dat ons staande houdt in het leven en dat is liefde. Sieranoo is de romantische held in dit verhaal. Een onbaatzuchtige allesomvattende liefde koestert hij voor Roksanne. Er zit hem maar één ding - één gok - een enorme neus in de weg. Hoe zou iemand kunnen houden van een figuur met zo een enorm reukorgaan?

De voorstelling wordt een waar spektakel waarin met veel humor De Vrije Spelers je meenemen naar een andere tijd en een andere wereld. Weg van ons zo netjes geregelde bestaan en terug naar een wereld zonder vaste regels. Een theatrale reis die begint in een theater, om je vervolgens mee te nemen naar een enorme bakkerij, een schermschool, een verpauperde straat, een bloederig slagveld om te eindigen in een rustiek klooster. Het Limburgse dialect wordt vermengt met hoog beschaafd Nederlands om dit bijzondere liefdesverhaal voelbaar te maken voor het publiek.

Voorstellingen
Openluchttheater Het Beukenhof | America:
3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 mei en 1 juni

Aangezien het een openluchtvoorstelling betreft, adviseren we rekening te houden met de weersomstandigheden. 
Denk hierbij aan gemakkelijke schoenen, regencape (geen paraplu), eventuele deken/kussen.

Kaartverkoop
www.devrijespelers.nl

Entree
€ 19,50 (inclusief kroes)


Meer informatie
www.devrijespelers.nl


Agenda

26 april - 24 november 2019
Broelof
Toneelgroep de Bron (Noorbeek)
Hiep, hiep, hoera! Marie en Jacob zijn zjus merriet, nèt getrouwd en ze geven een uitbundig huwelijksfeest. Ze vieren echter niet alleen de liefde, maar ook het leven. Over 5 maanden zijn ze niet meer met hun tweeën, maar met hun drieën. Dubbel feest. Het huwelijk is tot in de puntjes voorbereid. >>